AmazingCounters.com

ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΚΑΙΡΟΥ

Τώρα ::

Ερασιτεχνική πρόγνωση καιρού για το Άγιον Όρος.

 Πρόγνωση για:
🗓️ 10 - 09 - 2023   /  23 - 09 - 2023
Επιμέλεια: Μοναχός Θεολόγος Λαυριώτης.

Ενημέρωση καιρού, τοπική ώρα: 2:00

🌅 Ανατολή ηλίου: 7:12   🌇 Δύση ηλίου: 19:21  🌙 Σελήνη: ΑΜΦΙΚΥΡΤΟΣ, 62 %


Πρόβλεψη καιρού

πρωί: ΣΑΒΒΑΤΟ  23-09-2023

+🌡️ 28 °C

 • Πιθανότητα Υετού: 5 %
 • Καιρός: ΑΙΘΡΙΟΣ
 • Άνεμοι:  ΑΣΘΕΝΗΣ ΜΕΤΑΒΛΗΤΟΙ
 • Ριπές:  10 - 15 km/h
 • Μποφόρ: 2 - 3
 • Θάλασσα: ΗΡΕΜΗ 
 • Υγρασία: 59 - 80 %
 • Υετός: 0 mm
 • Ατμ. Πίεση:  1014 hPa


βράδυ: ΣΑΒΒΑΤΟ  23-09-2023

-🌡️ 21 °C

 • Πιθανότητα Υετού: 7 %
 • Καιρός: ΜΕΡΙΚΩΣ ΝΕΦΕΛΩΔΗΣ
 • Άνεμοι: ΑΣΘΕΝΗΣ ΜΕΤΑΒΛΗΤΟΙ
 • Ριπές: 10 - 15 km/h
 • Μποφόρ: 2 - 3
 • Θάλασσα: ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ    
 • Υγρασία: 56 - 75 %
 • Υετός: 0 mm
 • Ατμ. Πίεση: 1012 hPa

Καρφίτσα εικονίδιο

ΕΙΔΙΚΕΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

Αποφύγετε εργασίες που ενδέχεται να προκαλέσουν πυρκαγιά (π.χ. κάψιμο ξερών χόρτων και κλαδιών, ηλεκτροκολλήσεις, χρήση τροχού ή άλλου εργαλείου που δημιουργεί σπινθήρες)
Αποφύγετε εργασίες που ενδέχεται να προκαλέσουν πυρκαγιά (π.χ. κάψιμο ξερών χόρτων και κλαδιών, ηλεκτροκολλήσεις, χρήση τροχού ή άλλου εργαλείου που δημιουργεί σπινθήρες)
Εικονίδιο πληροφοριών

πληροφορίες ημέρας:

Απόπλους Πλοίων 

Ουρανούπολης - Ιερισσού

ΛΙΜΑΝΙ ΟΥΡΑΝΟΥΠΟΛΗΣ / ΤΡΥΠΗΤΗΣ
ΕΚΤΕΛΟΥΝΤΑΙ
 
 

ΛΙΜΑΝΙ ΙΕΡΙΣΣΟΥ
ΕΚΤΕΛΕΙΤΑΙ.  

 ****

Σε περίπτωση κακών καιρικών συνθηκών, συνιστάται στους επιβάτες που πρόκειται να ταξιδέψουν να επικοινωνήσουν με τις αντίστοιχες Λιμενικές Αρχές για να ελέγξουν την πραγματοποίηση των δρομολογίων. 

*

Καιρός:


ΚΑΙΡΟΣ ΑΙΘΡΙΟΣ. ΑΥΞΗΜΕΝΕΣ ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥ
ΑΝΕΜΟΙ ΜΕΤΑΒΛΗΤΟΙ ΑΣΘΕΝΗΣ  2 - 3 ΜΠΟΦΟΡ.

ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ   ΑΠΟ 21 - 28 °C.

ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΘΡΑΚΗ

Καιρός: Γενικά αίθριος. Πρόσκαιρες νεφώσεις κατά τόπους τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες οπότε στα ορεινά της Μακεδονίας είναι πιθανό να σημειωθούν τοπικοί όμβροι.
Ανεμοι: Μεταβλητοί 2 με 4 μποφόρ και στα παραθαλάσσια νότιοι με την ίδια ένταση.
Θερμοκρασία: Από 17 έως 34 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία η ελάχιστη θερμοκρασία θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

ΔΕΛΤΙΟ ΕΠΙΔΕΙΝΩΣΗΣ ΚΑΙΡΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ Ε.Μ.Υ


ΑΠΟ ΕΜΥ/ΕΜΚ
Ελληνικό, 22-09-2023/1400 C
Α.Α. 13/2023

Επιδείνωση προβλέπεται να παρουσιάσει ο καιρός στη χώρα μας από τη Δευτέρα με ισχυρές βροχές και καταιγίδες που θα επηρεάσουν τη Δυτική, την Κεντρική και τη Βόρεια Ελλάδα. Τα φαινόμενα θα είναι τοπικά ισχυρά και τη Δευτέρα θα σημειωθούν κυρίως στα δυτικά τμήματα της Θεσσαλίας την Ήπειρο, τη δυτική Μακεδονία και πιθανόν το Ιόνιο. Την Τρίτη και την Τετάρτη θα επηρεαστούν περισσότερες περιοχές.
Πιο αναλυτικά:

Τη Δευτέρα (25-09-2023) στα δυτικά, τα κεντρικά και τα βόρεια προβλέπονται βροχές ενώ σποραδικές καταιγίδες τοπικά ισχυρές θα εκδηλωθούν κυρίως στην Ήπειρο, τη δυτική Μακεδονία, τη Θεσσαλία και πιθανόν το Ιόνιο. Σημειώνεται ότι στη Θεσσαλία θα επηρεαστούν κυρίως τα δυτικά τμήματα (νομοί Τρικάλων και Καρδίτσας) και τα δυτικά και βόρεια του νομού Λάρισας.

Την Τρίτη (26-09-2023) στο Ιόνιο και τα ηπειρωτικά (πλην της ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης) προβλέπονται νεφώσεις με τοπικές βροχές και τοπικά ισχυρές καταιγίδες. Στη Θεσσαλία τα μεγαλύτερα ύψη βροχής θα σημειωθούν κυρίως στα βόρεια και ανατολικά τμήματα του νομού Μαγνησίας, καθώς επίσης και στους νομούς Καρδίτσας, Τρικάλων και τις νότιες περιοχές του νομού Λάρισας.

Την Τετάρτη (27-09-2023) σε όλη σχεδόν τη χώρα προβλέπονται βροχές ενώ καταιγίδες τοπικά ισχυρές θα εκδηλωθούν στο Ιόνιο, την ηπειρωτική χώρα και το βόρειο Αιγαίο. Επισημαίνεται ότι στη Θεσσαλία τα μεγαλύτερα ύψη βροχής θα εκδηλωθούν στο νομό Καρδίτσας, Λάρισας και Τρικάλων καθώς επίσης και στα ανατολικά τμήματα της Μαγνησίας. Ισχυρές καταιγίδες θα εκδηλωθούν επίσης και στην περιοχή των Σποράδων.

Δεδομένου ότι μεσολαβούν τρία εικοσιτετράωρα από την έναρξη των ισχυρών φαινομένων, η ΕΜΥ θα ανανεώνει τα έκτακτα δελτία της ανά δωδεκάωρο και οι επικαιροποιήσεις των εκτάκτων δελτίων θα αποτελούν συνέχεια του παρόντος δελτίου.

Περισσότερες λεπτομέρειες για την εξέλιξη του καιρού στα τακτικά και έκτακτα δελτία καιρού, στην ιστοσελίδα της ΕΜΥ (www.emy.gr).

Η ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΗ ΒΑΡΔΙΑΣ Ελ. Χατζηαποστόλου
Ο ΔΝΤΗΣ ΕΜΚ Θεοδ. Ν. Κολυδάς

Πρόγνωση Καιρού για το επόμενο εξαήμερο. 

Πλησιάστε τον κέρσορα  - πάνω και πλευρικά -  δεξία  του χάρτη για περισσότερες επιλογές.
Ο χάρτης παρουσιάζει τον καιρό σε προσομοίωση για τις επόμενες 6 ημέρες. Από το  windytv

Γενική πρόβλεψη καιρού για την περιοχή Μ. Μεγίστης Λαύρας και Καρυών Αγίου Όρους από  το meteoblue


Γενική πρόβλεψη καιρού για το Άγιον Όρος απο το Freemeteo! Ποτέ μη βασίζετε κρίσιμες αποφάσεις σε οποιεσδήποτε πληροφορίες δίνονται για τον καιρό από το Internet. 

 _________________________________________
Top
Κάντε μια Δωρεά για την συντήρηση της σελίδας και του Μετεωρολογικού Σταθμού.